top of page

ONS AANBOD

Naast de twee vaste trainingen kun je bij PRepare ook terecht voor coaching of voor trainingen op maat.

De trainingen vinden plaats in Amsterdam. Locaties en prijzen voor coaching en training op maat zijn in overleg.

/Basistraining PR-Plan Plug & Play

Duur: 1 dag

In de basistraining maak je kennis met het PR-plan Plug & Play. Geen plan dat onderin een la verdwijnt maar een praktisch en handzaam ontwikkeld instrument, te gebruiken bij al je toekomstige pr-werkzaamheden. Je krijgt deze dag met alle onderdelen van dit plan. te maken. Waar bestaan die uit en waarom zijn ze belangrijk? Zoals effectieve mediastrategieën, doelgroepen en positionering van je product. Ook ga je concreet met een fictieve case aan de slag, gebaseerd op dit plan. Aan het einde van de dag wordt de case in de groep besproken. Samenvattend: een dag waarin je kennis opdoet en inspirerende praktijkvoorbeelden krijgt.

Groepsgrootte: 5 – 12 personen

/PR-Plan Plug & Play in de praktijk

Duur: 1 dag.

Deze training is een vervolg op de basistraining en bedoeld voor cursisten die eerder de basistraining volgden. Je werkt deze dag aan een door jou ingebrachte praktijkcase: een toneelstuk, film, concert of een andere culturele activiteit. Liefst uit je eigen werk- of stagepraktijk, maar een fictieve case kan ook. In de ochtend staat de bespreking van ieders doel, doelstelling en positionering centraal die je voorafgaand aan de training al hebt geformuleerd en ingestuurd. In de middag bespreek je met mede-cursisten in kleine groepjes de verdere uitwerking van het plan, waarvan de mediastrategie de meeste aandacht zal krijgen. Samenvattend: een dag om een eigen praktijkcase meer body te geven zodat na je na de training concreet aan de slag kunt.

Groepsgrootte: 5 –8 personen

/Coaching

Net begonnen in je nieuwe PR-baan? Of ga je aan de slag met een groot evenement als een persreis of festival en twijfel je over je aanpak? PRepare coacht jou in alle fasen; van plannen en positionering maken tot subsidieaanvraag en de uitwerking in een mediastrategie of persbericht.

/PR Training op maat

Wil je één van je PR-vaardigheden verbeteren? Wij geven ook heel praktische deeltrainingen zoals effectief bellen of mailen met media. Of persberichten schrijven. Staat je onderwerp er niet bij? Aarzel niet en neem contact op met PRepare.

Meer weten?

Vanwege de coronacrisis geven we de trainingen nu online. 

Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

pr plan plug en pay pratijk
coaching
pr training op maat
Basistraining prplan plug en play
bottom of page